Mia Gunberg & Richard Rolf

Mia Gunberg och Richard Rolf har känt varandra sedan många år tillbaka, men inte förrän under det senaste året vågade de prova varandras musik – med varandra. 10 april 2016 gav de sin Premiärkonsert i hemkyrkan Grebbestad, som sedan följts av flera konserter runtom i landet.

Richard Rolf – gitarr

Richard Rolf har på sin musikaliska väg samarbetat med Fläskkvartetten, Ulf Lundell, Rikard Wolf, Backa teater, Rikard Bergqvist, Göteborgsoperan, November, Coste Apetrea, Vindhäxor m.f.l.
Han har mästarbrev i Instrumentbyggarkonsten och utvecklat ett antal nydanande musikinstrument.
Richard är även utbildad av Dr Jack Pransky i ”De tre principerna”*
och har givit ut diktsamlingen ”Ett stilla öga”

Center for Inside-Out Understanding

Mia Gunberg – sång, fiol, nyckelharpa

Mias musikaliska källa strömmar från hennes hemvist i nordligaste Bohuslän. Hon har i tre decennier turnerat internationellt med olika konstellationer som Huldrelokkk, Hemållt, Blå fålen, Mikael Samuelson, Ewert Ljusberg m.fl.

Mia har givit ut ett flertal kritikerrosade CD skivor, medverkat i radio och TV och tilldelats olika kulturpriser som tex Årets Kulturpristagare 2014 i Tanums kommun, och 2009 fick hon Zornmärket i brons.
Hon arbetar med att bevara och föra vidare den karaktäristiska spelmansmusiken från nordligaste Bohuslän, och med det mycket uppskattade nya projektet som kallas ”Hemma-hos”-musik, och är även en av arrangörerna vid Grebbestad Folkmusikfestival.

Foto: Tolson/Anna Lamberg